Nejnovější recenze ze sekce Plničky cigaret
- super
- Super
- Vynikající. Určitě doporučuju
Já jsem velmi spokojený. Není na tom vůbec nic složitýho a určitě vám to ušetří hlavně ruce a čas. I když je ta plnička dražší,tak se to vyplatí. Stačila chvilička a hned jsem zjistil (West modrý tabák) že to chce chvíli nechat tabák proschnout a balení jelo nádherně. Jedno cigáro za druhým a velice rychle. Velice kvalitně naplněný cigarety. Opravdu doporučuju. Jsme dva kuřáci a např. 10tabáků jsem balil zhruba když to šlo a záleželo jestli je např. tabák vlhký atd. skoro dva dny a ted' s plničkou jsem to měl za 6 hodin nabalený všechno najednou. A určitě to bude i příště o něco rychlejší.
po 2 týdnech chody přestaly fungovat i přes cištění po každém naplnění.Nedoporučuji známým.
- bohužel inovace se moc nepodařila, je sice pevnější, ale nižší a špatně se mi drží
- BALIT A BALIT, AŽ PRSTY BOLÍ.
- VÝHODA DVOU VELIKOSTÍ UBALENÉ CIGARETY. 8 MM A 6 MM PRUMĚRU.
- RAW BALIČKA JE DRŽÁK PEVNOST A KTOMU DVĚ PLÁTNA , CO DODAT.
- JÁ JSEM SPOKOJEN.
- MUSÍ SE S TÍM MAKAT T T TTT.BAF.
Produkt hodnotím jako dostačující,využívám pravidelně
funguje
Kvalitní výrobek, jednoduchá obsluha i údržba.
Výkonný strojek
- Perfektní funkčnost
- Cena (trafika trojnásobek)
- Potřeba používat užší papírky (např. SMOKING SILVER), klasické vám to zmuchlá a můžete začít znovu, nehledě na zbytečný papír v plicích..
Pro někoho může být nevýhoda, že není kónická, ale to je dobře, kónická se dá objednat taky
Funkčnost
Rychlost dodání.
- Rychlost dodání.
- plnička dutinek je skvělý vyrobek doporučuji všem
- nevýhoda zatím žádna
Plnička pracuje a maká spokojenost na 1.
Super plnička, rýchla výroba cigariet lahká údržba, kvalita
- speciální zboří
- Výhoda
skvěle funguje, masivní , vyplatí se vyšší cena oproti levné konkurenci , určitě dlouhá životnost .
- Dokonalá plnička dutinek po všech stránkách
- Dutinka naplněna jako klasická cigareta, spíš ještě nakonci tabák ubíráte
- Přívodní el. kabel by mohl být delší..
- Plní pouze po jedné dutince (ale totální automat, to by jsme chtěli už asi opravdu moc. Při troše cviku, se s ní plní dutinky opravdu rychle.)
- Není tedy "úplně levná"
Vřele doporučuji! Nevím, zda existuje v podobné cenové kategorii dokonalejší stroj - velmi pochybuji....
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »