Nejnovější recenze ze sekce Plničky cigaret
- Rychlá plnička za dobrou cenu.Možnost nastavení plnění hustoty tabáku, má tři úrovně.
Při plnění rozemílá tabák,dávat pozor při kouření,občas upadne žhavý tabák.Jinak dobrá a rychlá.
Dělá přesně to co má.
- Skvěle balí
- Tichý
- Nepadá oheň
- Jako kupované
- Cena ale za super mašinku
Prostě skvělá mašinka bez které se už neobejdete, všem doporučuji
- někdy se ucpává
Verk Elektrická plnička cigaret černá
Josef Senohrábek
Přidáno: 19. září 2022
(naposledy upraveno 19. září 2022)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
- Nefunkční
Prostě nekupovat. Napájecí kabel 1/2 metru. Dusí se a neplní. Prostě ne. Je poměrně levná ale vzhledem k tomu že je k ničemu je drahá. Tak opravdu nekupovat.
Toto hodnocení je na výrobek ne na obchod. V obchodě jsme kupovali několikrát a nebyl problém.
Plnička je fenomenální, cigarety z ní vzešlé mohou konkurovat profi-výrobkům. V každém případě doporučuji.
- Ušetří to spoustu času
Sem s tím hodně spokojen ušetříte hodně času v krátké době krabička hotová a šetří to i vaši penezenku
- ...když cigarety balit - tak rychle a to tato balička splňuje
- Že se po čase pokazí je problém každého "spotřebiče" - byla to ale moje chyba. I tak vydržela téměř 4 roky :)
Je to moje už třetí - náhrada za jednu mojí chybou pokaženou. Potřebuji totiž dvě - mám dvě "domácnosti" a převážení mě vadilo.
- Super plnička, zatím nejlepší jakou jsem měl
- Rychlost plnění
- Trochu vyšší cena
Je to nejlepší plnička co znám, 20 cigaret naplním za pár minut. Trošku vyšší cena, ale vzhledem k rychlosti plnění a kvalitě naplněných cigaret je akceptovatelná. Mohu jen doporučit.
- rychlost
- pohodlnost
Chvíli trvalo, než jsem se naučil dutinky plnit k ideální tuhosti. Nevýhoda je, že fakt padá kotel. Dá se tomu ve většině případů zabránit (osvědčilo se projet tabák 2x, aby byl jemnější) a vhodně mu pomáhat do "šneka" prstem.
Za rozumnou cenu kompromis.
- Dobrá kvalita.
Obchod je bezvadný. Jen nedoporučuji produkt, špatně se shánějí slim dutinky.
- Ok
kvalitná plnička
Levný, funguje skvěle
- Nemá vadu doporucuji
- Dobře jse mě sní pracuje....
S obchodem jsem spokojená. Rychlé vyřízení objednávky. Ale s plničkou už ne. (modrá) Což asi nebude chyba obchodu. Ovládací kolečko na hustotu plnění tabáku do dutinek se protáčí - otáčí se celé o 360°. Při zapojení adaptéru do sítě - bez tabáku funguje, po nasypání tabáku již ne. Spirálka se ani nehne a plnička bzučí. Tabák mám samozřejmě krátký, suchý. A to jde o výměnu plničky, (černá) která byla zakoupena 14 dní před touto. Tam se kolečko neotáčelo vůbec. Asi proto je na ně sleva.
- nefunguje tak, jak má
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »